Gründeruka lager vi for deg!

Både for deg som lurer på å starte, er i oppstarten, er i vekstfasen eller har en godt etablert bedrift! Med finansiell støtte fra Vestfold og Telemark Fylkeskommune, trår vi som jobber med forskjellige tilbud til gründere og vekstbedrifter sammen om en ukes program til deg, der det meste er gratis.

Vårt mål er å stimulere til økt suksess for alle som starter, eller har startet egen bedrift. Det betyr mye for verdiskapingen i fylket vårt. Programmet legger vi opp for å gi deg inspirasjon, økt kunnskap og nettverk, samt muligheten for en prat med alle de flotte bidragsyterne fra scenene rundt om, som stiller opp for oss og dere.

Vi har spredd ukens program over 4 dager og 5 steder i fylket! Vi starter med frokost i Sandefjord på mandag, der du bl.a. får suksessgründer Stine Åsland på video direkte fra Amerika. Stine tok sitt vaffelkonsept “over there” og har gjort stor suksess med sine vafler på Amerikansk jord i mange år. Flere vaffelentusiaster kommer i tillegg.

Litt senere på mandag går startskuddet for STARTGROPA på Kragerø Resort Hotell. Det er et to-dagers arrangement med fokus på kompetanse og nettverk/nettverksbygging. Her får du bl.a. møte gründer av Moods of Norway, Simen Staalnacke, medgründer og daglig leder av Nettbil AS, Anders Espeland, medgründer og daglig leder av Canalboats Telemark, Nora Sjøgren Johre m.fl. Og jammen kommer jeg også!

Senere på tirsdag kan du få med deg et flott program med fokus på innovasjon og omstillingsevne. Her får du bl.a. høre fra Christian Albertsen i Digital Norway, om samarbeid fra nestoren i Fosstech, Steven Foss, og om bærekraftige forretningsmodeller fra Gry Langbakk i Innovasjon Norge. Og ikke minst får du høre fra suksessgründer Thea Sommerseth Myhren som har bygget opp den digitale plattformen Diwala.

Onsdag er viet forretningsutvikling og vekststrategi og foregår hos “Friends at work” i Tønsberg. Der møter du bl.a. leder av Friends at work, Pål Egeland, Kristian Fallrø, gründer av Orca Technologies, Sigurd Gran, partner i Coupler og “vår egen” Tine Raisbæk, ivrig kajakkpadler og gründer av Kajakkpadling.no

Torsdag 11.11. avrunder vi uken med det storslåtte arrangementet Gründerfestivalen på Sliperiet i Larvik! Her ønsker vi å feire litt ekstra, og deler bl.a. ut både Gründerpris, Publikumspris og Idépris. Og du skal selvsagt også bli inspirert og få kunnskap og nettverk. Vi har fått mange flotte profiler til å stille opp på scenen og alt skal dirigeres av skuespiller og komiker Cornelia Børnick og Truls Vasvik fra fylket og Stortingsbenken ønsker velkommen. Du møter også herlige og unge Vilde Bergan, gründer av Cosgear og også unge Christian Wierød fra Telemark som er gründer av Unite Living. Vi er stolte av å få med selveste Edwin Fjeldtvedt, gründer av Ordr.no som nå spres ut i verden og i den forbindelse har byttet navn til Favrit. Så kommer lokale Astrid Skreosen, gründer av ASAP Norway, de tre gründerne av Laagen; alle tre lokale folk: Hans Christian Wilson, gründer av Høyt & Lavt, Jan Ove Kjøndal, cco og partner i Agens og Ole Henrik Eftedal, gründer av Nature Compact Living. I tillegg får de relativt nyetablerte selskapene Vink-kort og Telemark Spas sin plass på scenen. Sistnevnte inngikk helt nylig et spennende samarbeid med Olaf Tufte og Tufte Management.

Torsdagen avsluttes med en herlig gründerbar på den nyetablerte “Ellings Kafé” rett i nærheten.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en uke fylt med både herlig program og mennesker. Mer info og påmelding finner du selvsagt her.

Prosjektleder for Gründeruka er Merete Østerud, daglig leder i START i Vestfold.

Helle I Stabel
Daglig leder
Gründernettverket
”Det regionale nettverket for gründere i alle faser”

Previous
Previous

Berettelse om et gründerliv

Next
Next

Økt verdiskaping i landbruket