Gründeruka vil inspirere og engasjere!

Velkommen til mange spennende arrangementer i uke 46

Det starter alltid med STARTGROPA!

STARTGROPA er et to-dagers arrangement - fra lunsj til lunsj 13.-14. november. Siden vi byr på hyggelig middag og overnatting er det en liten egenandel på dette arrangementet.
Overskrifter for innholdet disse to dagene er nettverk og kunde- og markedsinnsikt.

Det blir inspirerende innlegg og jobbing i grupper for både kunnskaps-, erfarings- og nettverksdeling. Du vil garantert få med deg flere verdifulle ting hjem fra denne samlingen. Under er bilder fra samlingen i fjor. Med overnatting på Kragerø Resort tilfører vi samlingen det lille ekstra.

Dyktige fasilitator Belinda Orten guider oss gjennom de to dagene. Under fra STARTGROPA i fjor.

Teknologi og Bærekraft

På ettermiddagen 14. oktober kan du få med deg nyttig info og kunnskap rundt teknologi og bærekraft. Da møtes vi i Colab Larvik for noen fine timer sammen om veldig viktige områder som alle må forholde seg til framover - enten vi ønsker det eller ikke! Nye Colab Larvik finner du i sentrum av byen - nærmere bestemt Kongegata 29.

SoMe intravenøst!

Ja det påstår vi at du vil oppleve det som! Et morgentreff der du får håndfaste tips til hvordan håndtere dine sosiale medier. Du får også høre fra unge gründerspirer. Dette arrangementet er på Sandefjord Videregående skole.

Sosialt entreprenørskap

Dette kan du høre mer om i Skien på onsdag i gründeruka. Sosiale entreprenører gjør en fantastisk jobb med nye løsninger på viktige oppgaver i samfunnet. De utfyller de offentlige tjenestene og samarbeider også ofte for best mulig samfunnsmessige resultater. La deg inspirere!

Suksesskriterier for en vellykket gründerbedrift

Ja det er rett og slett dette vi ønsker å fokusere på under arrangementet i Holmestrand på ettermiddagen den 15. november. Du får møte ulike gründere som deler sin gründerhistorie med deg. Og ikke minst avsluttes denne dagen med fokus på synlighet og hva som er viktig og hva som skal til!.

15. november kommer det også et spennende program i Porsgrunn for dere som er litt langt unna Holmestrand! Følg med, følg med!

GRÜNDERFESTIVALEN

Ja dette arrangementet fortjener rett og slett store bokstaver! Det skjer på Støperiet scene i Tønsberg den 16. november fra kl 14.00 og utover. Vi avslutter med et “afterparty” for nettverksbygging og erfaringsutveksling.

Gründerfestivalen skal engasjere og inspirere og vårt mål er at enda flere ser det å starte egen virksomhet som spennene, utviklende og gøy! Og at de som allerede er i gang får ny energi og påfyll til å jobbe målrettet videre. På Gründerfestivalen vil du møte spennende gründere fra helt forskjellige bransjer og i helt forskjellig modningsfaser. Denne dagen deles det også ut hele tre gründerpriser! Og disse kan du søke på nå - gå inn og sjekk nærmere her

Før vi møtes til “Afterparty” avslutter vi på scenen med selveste Anja Hammerseng Edin. Og vet du hva hun fokuserer på og som dere kan “tygge litt på”? Jo det er “Hva hvis det er mulig da?”…….

Bildene over er fra fjorårets Gründerfestival og et lite knippe av de som var på scenen! Det blir like bra i år!

Arrangementskomiteen:

og ellers i samarbeid med Kobben, Næringssjefen i Holmestrand kommune, Holmestrand Næringsforening, Gründerhuset Hi5, Gründeriet, Colab Larvik og Proventia

Velkommen til flotte dager i uke 46. Full info om program og foredragsholdere finner du her og der kan du også melde deg på de forskjellige dagene! Sees!

Previous
Previous

Året 2023 - Dette er vi stolt av!

Next
Next

Karlsviksamlingen 30.8.23