Karlsviksamlingen 30.8.23

Velkommen til Karlsvik Gård fra kl 12.30 til ca kl 20.00

12. året på rad

Karlsviksamlingen er det eneste arrangementet i året der vi inviterer inn alle fra de ulike gründerteamene i Gründernettverket, gründere på Gründerhusene og alle andre som har interesse av en dag med fokus på inspirasjon, påfyll og nettverk.

Inspirasjon

Etter en sommer der mange gründere jobber hardt, mens noen klarer å slappe litt mer av, er det fint å “sparke i gang” aktiviteter og fokus igjen, gjennom Karlsviksamlingen. Vi legger alltid opp til at du skal bli inspirert gjennom å høre om andre gründere sin gründerreise - hva har de lykkes med og hva har ikke gått så bra. I år skal de dyktige damene i teamet Åkerkvinnene fortelle litt om hvordan de har inspirert hverandre til å yte nesten over evne og hvilke resultater det har gitt. I tillegg vil søstrene i Bedre Flyt fortelle om hva de tilbyr og hvordan de har jobbet for å lykkes så langt.

Påfyll

Vi ønsker også å gi deg litt påfyll etter sommeren, så derfor engasjerer vi alltid noen som kan gi deg litt ekstra input på viktige tema i et gründerliv. I år har vi fokus på SALG, MARKEDSFØRING og KUNDESERVICE. Når du starter egen virksomhet er det naturlig at du har størst fokus på kjernen i bedriften din og produksjonen av det. Men uten at du tar kundene på alvor og spør deg hva de virkelig har behov for, og klarer å formidle det utad, samt ta godt vare på de kundene du får, vil du raskt slite med lønnsomhet! Dette vil Linn fra NAV Sandefjord, Peter Talseth, gründer av Stripe Media og jeg selv ha fokus på gjennom innlegg og workshop.

Nettverk og nettverksbygging

En viktig del av Karlsviksamlingen er å bygge videre nettverk på tvers av kommunene i fylket. Mange gründere har godt av å bygge nettverk for å styrke sin synlighet. I tillegg er det mange som finner potensielle samarbeidspartnere på denne samlingen. Gi deg selv en mulighet til å bygge ut ditt nettverk med andre gründere som vet hvordan et gründerliv er!

Hyggelig og sosialt

Vi avslutter alltid Karlsviksamlingen med en god 2-retters middag. Vi samles rundt småbord for hyggelig prat og utveksling av erfaringer og nettverk.

Påmelding

For å delta må du melde deg på innen 28.8.23 ved å fylle ut skjemaet du finner her samt betale en egenandel på kr 499 til VIPPS NR 84866.

For best å finne fram til Karlsvik Gård stiller du GPS inn på Skogsnaret 10, legger til 100 meter og der finner du en port med navnet Karlsvik Gård.

VELKOMMEN!

Har du spørsmål - kontakt Helle på helle@grundernettverket.no

Previous
Previous

Gründeruka vil inspirere og engasjere!

Next
Next

Lokal og ren mat