Karlsviksamlingen 31.8.22

Samlingen foregår fra kl 13.00 til ca 20.00 og som alltid på Karlsvik Gård

Tradisjon for gründere

Karlsviksamlingen har for mange gründere blitt en tradisjon. Det er Gründernettverkets hovedarrangement gjennom året og er alltid lagt opp som en blanding av faglig påfyll, workshop og sosialt samvær som bidrar til nye, gode kontakter for den enkelte. Samlingen foregår alltid på Karlsvik Gård som er et nydelig sted med en herlig atmosfære, beliggende i Tønsberg kommune mot Åsgårdstrand. Se veibeskrivelse nederst.

Alle gründere i fylket vårt er velkommen

Karlsviksamlingen startet for 11. år siden som et eget arrangement for medlemmer i våre gründerteam. Med årene har flere gründermiljøer kommet til i fylket vårt og alle gründere er selvsagt velkommen til samlingen, enten du tilhører et av gründermiljøene eller ingen! Mange deltagere har gjennom årene stiftet nyttige bekjentskaper og framtidige samarbeidspartner på denne dagen.

Komme i gang etter sommeren

Karlsviksamlingen fungerer også som en “kick-off” etter sommeren. Flere gründere har hatt sin travleste tid i sommerukene, og nyter en påfyllsdag som denne, mens andre har kunnet ta ut litt ferie, og opplever samlingen som en god igangsetter for viktige aktiviteter utover året.

Programmet i år

Vi gleder oss over at vi har fått med flotte innledere til det faglige programmet. Du får høre om Tine Raisbæk sin spennende gründerreise fra hobby til proff bedrift i sterk utvikling - sjekk Kajakkpadling.no. Så får du historien om Dribblr og Ken André Wendels både fysiske og mentale gründerreise innen fotballverden. Deretter blir det fokus på MARKEDSFØRING med Katarina S Bråthen. Hun driver bedriften Ivrig Hund. I tillegg har hun snart en master i kommunikasjon og har i mange år jobbet med markedsføring.

Vi starter med litt enkel bevertning og hyggelig mingling når dere ankommer kl 13.00. Deretter:

Kl 13.30 utdeles Gründernettverkets Gründerpris.

Kl 14.00 - Ken André Wendels gründerreise med Dribblr

- Tine Raisbæks gründerreise med Kajakkpadling.no

- MARKEDSFØRING med stikkord som historiefortelling, opplysningsfilmer, "hva, hvordan og
hvorfor"
. Innledning av Katarina S Bråthen og deretter egenrefleksjon,
gruppearbeid og “walk & talk”.

kl 18.00-20.00 Middag og godprat rundt bordene

For å delta må du melde deg på innen 28.8.22 ved å fylle ut skjemaet her, samt betale en egenandel på kr 450 til VIPPS NR 84866.

For best å finne fram til Karlsvik Gård stiller du GPS inn på Skogsnaret 10, legger til 100 meter og der finner du en port med navnet Karlsvik Gård.

VELKOMMEN!

Har du spørsmål - kontakt Helle på helle@grundernettverket.no

Previous
Previous

LOKALE ARBEIDSPLASSER

Next
Next

SALG - Hva holder deg tilbake?